Serie-abonnementen in seizoen 2017-2018

Graag bieden we u bij de start van de voorverkoop de gelegenheid om een aantrekkelijk abonnement te nemen.

Een abonnement biedt u:

– de beste zaalplaatsen
– de zekerheid van een vastgelegd concertseizoen
– het grootste voordeel

Abonnementsvormen

De philharmonie zuidnederland biedt in seizoen 2017-2018 de volgende abonnementsmogelijkheden:

1 Standaard serieabonnementen:
– we hebben, zoals u van ons gewend bent, weer prachtige series voor u samengesteld, met een aantrekkelijke seriekorting van 20%.

2 Serieabonnementen XL:
– Deze series bieden 2 concerten extra bovenop het standaard serieabonnement. U profiteert van een nog aantrekkelijker seriekorting van 30%.

3 Passe-partout
Kunt u niet kiezen uit al het moois dat dit seizoen op het programma staat? Neem dan een passe-partout en bezoek alle serieconcerten met maar liefst 40% seriekorting in Eindhoven en Maastricht en met 30% seriekorting in ‘s-Hertogenbosch, Heerlen en Breda.

Het bestellen van een abonnement kan op twee manieren: via de website of via het bestelformulier. Bestelt u via een bestelformulier, doet u dat dan bij voorkeur met het losse bestelformulier dat u tegelijk met de brochure toegezonden heeft gekregen. Hierop staat uw adres meegeprint. Heeft u op een andere wijze deze brochure ontvangen, gebruikt u dan het meegehechte bestelformulier in de brochure. Voor het bestellen van abonnementen gelden bij de verschillende zalen nog enkele bijzonderheden. Deze hebben we per zaal opgesomd.

Theatertoeslag:

Veel zalen waar de philharmonie zuidnederland speelt, hanteren toeslagen. Waar prijzen op deze website vermeld staan, zijn deze exclusief de toeslagen.

Klik hier naar de pagina waar u de series kunt bekijken.

Klik hier naar de pagina waar u de bestelformulieren kunt vinden om uw abonnement te bestellen.