philharmonie zuidnederland voor jonge mensen

For English press here

Bezoek voor 10 euro een concert (0-30 jaar)

schets studentenvoucher-2-page-001Wist je dat de philharmonie zuidnederland een speciale prijs heeft voor jonge mensen tot 30 jaar?  Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je voor slechts 10 euro naar onze concerten. De 10 euro geldt in alle zalen in Zuid-Nederland waar het orkest speelt. Kaarten zijn vooraf en op de avond van het concert te bestellen bij de bespreekbureaus. Een avondje uit met live klassieke muziek voor slechts 10 euro, bezoek één van onze concerten!

Speciale concertprogamma’s (18-25 jaar)

1415 Spicy Classics WEBEen explosieve klankencocktail on stage in een ongedwongen setting: dat is Spicy Classics. Als ‘nieuwe klassieker’ staat philharmonie zuidnederland voor een eigentijdse upgrade van klassieke muziek. Tijdens deze speciale studentenconcerten zoekt het orkest de cross-over met een andere discipline. Een klassiek concert in een poppodium, met een biertje in de hand en een borrel na afloop! Bekijk hier een impressie van dit bijzondere concert en klik hier voor informatie over de volgende editie.

DaCapo : Jonge Vrienden van philharmonie zuidnederland (0-30 jaar)

DaCapo is de jongerenafdeling van de Stichting Vrienden van philharmonie zuidnederland. Wij willen ervoor zorgen dat oude en nieuwe klassieke muziek weer opnieuw ontdekt wordt door mensen onder de 30! Klik hier voor meer informatie.

Educatie bij philharmonie zuidnederland

1516 Educatie WEB Matthijs Mentink 2015 TKEKWist je dat het orkest per jaar 17.000 leerlingen uit het basis-en voortgezet onderwijs bereikt? Met speciale projecten in de klas, in het theater, in een museum. Klik hier voor de mini-film Muziek voor Jonge Gasten of speel mee en leer meer over het orkest.

Volg ons op social media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over het orkest en speciale informatie voor jonge mensen via Facebook, Twitter en YouTube, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 

 

Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *