Maastricht Theater aan het Vrijthof Vr 12 mei 2017 20:00 uur
's-Hertogenbosch Theater aan de Parade Zo 14 mei 2017 14:15 uur
Heerlen Theater Heerlen Vr 19 mei 2017 20:00 uur
Eindhoven Muziekgebouw Eindhoven Za 20 mei 2017 20:15 uur
Veere Grote Kerk Veere Zo 21 mei 2017 15:30 uur

Chopin en Tsjaikovski’s Pathétique

‘Het publiek hield de adem in om de laatste zuchten van de contrabassen in perfecte stilte te kunnen horen. Een waar wonder.’ Het is slechts een van de opmerkingen van de overrompelende recensies die Dmitri Liss wereldwijd krijgt na uitvoeringen van Tsjaikovski’s ‘Pathétique’. Daarom is het vanzelfsprekend dat de chef-dirigent zijn eerste seizoen afsluit met de populaire Zesde Symfonie. Dat hij daarnaast een veel minder bekende maar fenomenale Poolse componist als Mieczysław Karlowicz meeneemt pleit weer voor zijn neus voor ontdekking en avontuur. Bovendien keert ‘huispianist’ Hannes Minnaar terug voor Chopins geliefde Tweede Pianoconcert. Grote kans dat hij door Liss wordt geïnspireerd tot een unieke vertolking.

logo_wolfgang_DU_BG_transparentBij dit concert kunt u gebruikmaken van de Wolfgang app. Deze is te gebruiken bij dit concert in Maastricht, Heerlen en Eindhoven. Klik hier voor meer informatie over de Wolfgang app. 

Bank giro loterij fondsmaakt mede de Wolfgang app mogelijk.

Beeld BGL-pasHouders van een BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangen 20% korting (excl. theatertoeslag) op de concerten in Maastricht, ‘s-Hertogenbosch, Heerlen en Eindhoven. Deze korting is geldig voor alle rangen. Houders van de BankGiro Loterij VIP-KAART ervaren door mee te spelen met deze goededoelenloterij die zich inzet voor de culturele sector, wat zij mede mogelijk maken.

 Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *