Maastricht Theater aan het Vrijthof Vr 10 maart 2017 20:00 uur
Amsterdam Concertgebouw Zo 12 maart 2017 11:00 uur
Breda Chassé Theater Do 16 maart 2017 20:30 uur
Eindhoven Muziekgebouw Eindhoven Za 18 maart 2017 20:15 uur
's-Hertogenbosch Theater aan de Parade Zo 19 maart 2017 14:15 uur

Een spectaculaire Schilderijententoonstelling

Chef-dirigent Dmitri Liss laat zich dit seizoen meteen van vele kanten horen. Tijdens dit spectaculaire concert vervult hij ongetwijfeld een ware glansrol met even indrukwekkende als groots georkestreerde werken die hem op het lijf geschreven zijn. Orkestrale drama en virtuositeit voeren de boventoon bij Don Juan van Strauss en de Symphonie espagnole van Lalo. Violiste Alena Baeva speelt met volledige bezieling en koppelt dat aan eenvoud en autoriteit in haar spel. Liss’ diepe Russische ziel versierd met het Franse raffinement van Ravels orkestratie krijgt alle kans in Moesorgski’s Schilderijententoonstelling. Een droomcombinatie, en een orkest dat in alle geledingen kan stralen.

logo_wolfgang_DU_BG_transparentBij dit concert kunt u gebruikmaken van de Wolfgang app. Deze is te gebruiken bij dit concert in Maastricht, Breda en Eindhoven. Klik hier voor meer informatie over de Wolfgang app. 

Bank giro loterij fondsmaakt mede de Wolfgang app mogelijk.Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geplaatste reacties

  1. 17.03.2017
    hans oomen

    Een geweldig concert gisteravond in Breda. De soliste was in een woord gepassioneerd en speelde de sterren van de hemel! Ook de andere twee werken waren de moeite van het beluisteren zeer waard!