Heerlen Concert met muzikale borrel na afloop. U krijgt na afloop een gratis drankje om met musici na te praten. Theater Heerlen Do 30 november 2017 uur
Maastricht Concert met muzikale borrel na afloop. U krijgt na afloop een gratis drankje om met musici na te praten. Theater aan het Vrijthof Vr 01 december 2017 uur
Eindhoven Concert met muzikale borrel na afloop. U krijgt na afloop een gratis drankje om met musici na te praten. Muziekgebouw Eindhoven Za 02 december 2017 uur
Amsterdam Concertgebouw Zo 03 december 2017 uur
Venlo De Maaspoort Theater & Events Do 07 december 2017 uur
's-Hertogenbosch Theater aan de Parade Vr 08 december 2017 20:00 uur
Tilburg Concertzaal Tilburg Za 09 december 2017 uur
Oss Theater de Lievekamp Zo 10 december 2017 14:00 uur

Mozart met een ‘hele grote’ Hannes Minnaar

‘Huispianist’ Hannes Minnaar richt zijn aandacht op de delicate wereld van Mozart, die onder zijn handen ongetwijfeld nog meer gaat stralen. Cultuurminister Jet Bussemaker noemde hem bij de uitreiking van de Nederlandse Muziekprijs in oktober vorig jaar niet voor niets ‘een hele, hele grote’. Dirigent Kevin John Edusei keert na zijn succesvolle debuut in 2015 terug bij het orkest en voegt er Beethovens eerbetoon aan Mozart aan toe. De Nederlandse première van Stratifications van wellicht de meest succesvolle Scandinavische componist van dit moment – de Deen Hans Abrahamsen – kruidt alles met wat hedendaags Scandinavisch klassiek.

Uw reactie