Maastricht Theater aan het Vrijthof Vr 31 maart 2017 20:00 uur
Eindhoven Muziekgebouw Eindhoven Za 01 april 2017 20:15 uur

Muziek vol liefde en dood

Liefde en dood. Het vormen de universele hoofdthema’s in veel, heel veel muziek. Neem Wagners tragische liefdesverhaal over Tristan en Isolde, of Tsjaikovski’s meeslepende verklanking van de ongelukkige liefdesgeschiedenis die Francesca da Rimini met de dood moest bekopen. Ook de Georgiër Gija Kantsjeli houdt zich in Styx op haast meeslepende wijze bezig met de dood van vele vrienden, terwijl de solo-altviool als veerman Charon treurig zingt. Belangwekkend detail: Dmitri Liss dirigeerde Styx van zijn goede vriend Kantsjeli in 1999 met zeer veel succes.

logo_wolfgang_DU_BG_transparentBij dit concert kunt u gebruikmaken van de Wolfgang app. Deze is te gebruiken bij dit concert in Maastricht en Eindhoven. Klik hier voor meer informatie over de Wolfgang app.

Bank giro loterij fondsmaakt mede de Wolfgang app mogelijk.

Beeld BGL-pasHouders van een BankGiro Loterij VIP-KAART ontvangen 20% korting (excl. theatertoeslag) op de concerten in Maastricht en Eindhoven. Deze korting is geldig voor alle rangen. Houders van de BankGiro Loterij VIP-KAART ervaren door mee te spelen met deze goededoelenloterij die zich inzet voor de culturele sector, wat zij mede mogelijk maken.

Uw reactie