Maastricht Het Vrijthof Ma 10 juli 2017 21:00 uur

West Side Story – Film with live Orchestra

ENGLISH BELOW

CSO111125_0201 smallTonight, Maria, I Feel Pretty, America en Somewhere. Het is slechts een greep uit de vele bekende songs in West Side Story. De musical werd in 1961 verfilmd met in de hoofdrollen Richard Beymer en Natalie Wood als de geliefden Tony en Maria.

Op maandag 10 juli 2017 is deze iconische film te zien op het Vrijthof waarbij de zinderende muziek van Leonard Bernstein live zal worden uitgevoerd door maar liefst 100 musici van philharmonie zuidnederland in het grootse decor van André Rieu. Laat je door de vertoning op de megaschermen meeslepen in dit adembenemende liefdesdrama dat door de live muziek een extra dimensie krijgt!

West Side Story – Film with live Orchestra is opgevoerd in de grote concertzalen van de wereld: van Carnegie Hall in New York tot de Royal Albert Hall in Londen. In Maastricht zal dit internationaal event voor het eerst open air plaatsvinden. Een coproductie van Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland in samenwerking met West Side Story® Associates(sm) ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Theater aan het Vrijthof.

Het concert begint om 21.00 uur en duurt drie uur, inclusief pauze. Er zijn eveneens terrasarrangementen beschikbaar.

Navenant Magzine schreef een artikel over de West Side Story, lees het hier!

WEST SIDE STORY © 1961 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.  All Rights Reserved.

* De meest succesvolle verfilming van een musical ooit! *
* Na New York, Berlijn, Londen nu ook in Maastricht. *
* Filmvertoning met live orkest met maar liefst 100 musici. *
* Wereldpremière: voor de eerste keer ‘open air’. *
* West Side Story, Film with Live orchestra is een cadeautje aan de stad Maastricht. *
* Met dirigent Wayne Marshall, één van de weinige dirigenten ter wereld, die West Side Story Film with Live Orchestra mag dirigeren. *

—————————————————————————————————————————————————————————————-
5000555_1[1]WEBTonight, Maria, I Feel Pretty, America and Somewhere. It’s just a few of the many well-known songs of West Side Story. The musical was turned into a movie in 1961. In the movie the actors Richard Beymer and Natalie Wood starred as lovers, Tony and Maria. On Monday 10th of July 2017 this iconic movie will be shown at the Vrijthofsquare in Maastricht with the music from Leaonard Bernstein, played live by almost one-hundred musicians of The South Netherlands Philharmonic. The setting and entourage of André Rieu’s Vrijthofconcerts make the grand décor in which the film will be shown on the silver screen.

West Side Story, Film with live Orchestra is played in the greatest concerthalls in the world: from Carnegie Hall in New York to the Royal Albert Hall in London. In Maastricht this international event will takes place for the first time in an open-air setting. This event is a co-production of Theater aan het Vrijthof and the South Netherlands Philharmonic and is in collaboration with West Side Story® Associates(sm) to celebrate the 25th anniversary of Theater aan het Vrijthof.

The concert starts at 21.00 hrs and lasts until 00.00 hrs, including intermission. There are tickets including dinner available at the Vrijthof restaurants.

WEST SIDE STORY © 1961 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.  All Rights Reserved.

* Most succesful film version of a musical that has ever been made! *
* After New York, Berlin, London also in Maastricht. *
* Film with a live orchestra of 100 musicians . *
* Worldpremière: for the first time ‘open air’. *