Maastricht Het Vrijthof Ma 10 juli 2017 21:00 uur

West Side Story – Film with live Orchestra

ENGLISH BELOW

CSO111125_0201 smallMaandag 10 juli 2017 vindt de wereldpremière plaats van de film West Side Story – Film with live Orchestra ‘open air’ op het Vrijthof in Maastricht. Het is de eerste keer dat deze combinatie van film met een live orkest van bijna 100 musici in de open lucht wordt gebracht. De setting en entourage van de Vrijthofconcerten van André Rieu vormen het decor waarbij de film op grote schermen wordt afgespeeld. De philharmonie zuidnederland speelt live – onder leiding van dirigent Wayne Marshall – de klassiekers van componist Leonard Bernstein uit de volledig gerestaureerde en gedigitaliseerde musicalfilm. Het evenement is een coproductie van Theater aan het Vrijthof en philharmonie zuidnederland in samenwerking met West Side Story® Associates ter gelegenheid van het zilveren jubileum van het Vrijthoftheater. Het beloofd een prachtige zomeravond te worden, waarbij de boodschap van de musical – verdraagzaamheid en het samen leven in één wereld – zorgt voor verbondenheid.

* De meest succesvolle verfilming van een musical ooit! *
* Na New York, Berlijn, Londen nu ook in Maastricht. *
* Filmvertoning met live orkest met maar liefst 100 musici. *
* Wereldpremière: voor de eerste keer ‘open air’. *
* West Side Story, Film with Live orchestra is een cadeautje aan de stad Maastricht. *
* Met dirigent Wayne Marshall, één van de weinige dirigenten ter wereld, die West Side Story Film with Live Orchestra mag dirigeren. *

Het concert begint om 21.00 uur en duurt drie uur, inclusief pauze. Er zijn eveneens terrasarrangementen beschikbaar.

—————————————————————————————————————————————————————————————-
5000555_1[1]WEBMonday July 10th 2017, the worldpremière of West Side Story – Film with live Orchestra takes place on the Vrijthof square in Maastricht. It will be the first time that this combination of film with a live orchestra of close to 100 musicians, is performed open air. The setting and entourage of André Rieu’s Vrijthof-concerts make the grand décor in which the film will be broadcasted on the silver screen. The South Netherlands Philharmonic, conducted by Wayne Marshall, will play the classics composed by Leonard Bernstein live, while the fully restored and digitalised musical film is shown. This event is a co-production of Theater aan het Vrijthof and the South Netherlands Philharmonic and is in collaboration with West Side Story® Associates to celebrate the 25th anniversary of Theater aan het Vrijthof. It promises to be a marvellous summer’s evening, in which the musical’s message – tolerance and harmoniously living together – reconnects the audience.

* Most succesful film version of a musical that has ever been made! *
* After New York, Berlin, London also in Maastricht. *
* Film with a live orchestra of 100 musicians . *
* Worldpremière: for the first time ‘open air’. *
* West Side Story, Film with Live orchestra is a gift to the city of Maastricht. *
* With director Wayne Marshall, on of the few directors in the world, that is allowed to direct West Side Story Film with Live Orchestra. *

The concert starts at 21.00 hrs and lasts until 00.00 hrs, including intermission. There will be tickets including dinner available at the Vrijthof restaurants.

Uw reactie