Studiedag ‘Muziek, daar zit wat in!’

Zit midden tussen het orkest en laat je inspireren!

De philharmonie zuidnederland organiseert voor de tweede keer de studiedag Muziek, daar zit wat in! voor leerkrachten uit het basisonderwijs. Een dag die bol staat van muziek: luisteren, beleven, zelf doen en reflectie. De studiedag is bedoeld voor scholen die muziek weer aandacht willen geven. Centraal staat de deskundigheidsbevordering van leerkrachten in het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit, Impuls Muziekonderwijs (landelijk) of DOOR! (Limburg).

Bekijk de teaser!

Programma

Het programma van de dag is samengesteld door muziekexperts in het primair onderwijs en is geschikt voor iedereen, ook voor wie muzikaal twee linkerhanden heeft. Ervaar de kracht van de klank van het symfonieorkest, ontmoet musici van philharmonie zuidnederland, benoem waarom het voor uw leerlingen zo belangrijk is om met de professionele kunsten in aanraking te komen, ontdek het talent in uzelf en verdiep u in de verschillende competenties die bij de muziekles aan bod kunnen komen. Ontdek muziek vóór uw leerlingen en later mét uw leerlingen, want daar zit wat in!
Het volledige programma is in september bekend.

Datum woensdag 7 maart 2018
Tijd 09.30 – 16.00 uur
Locatie Muziekgebouw Eindhoven
Doelgroep Leerkrachten primair onderwijs (groep 1 t/m 8) en icc-ers
Kosten €125,00 per deelnemer (incl. lunch). Prijs voor een volledig team in overleg.
Deze scholingskosten in het kader van deskundigheidsbevordering kunnen betaald worden  uit de subsidie van DOOR! of de regeling Impuls Muziekonderwijs.

Schrijf nu in!

Benieuwd naar de studiedag van afgelopen schooljaar (2017)? Bekijk hier de aftermovie!