Veel dank

Kunst en cultuur behoren tot de pijlers van iedere samenleving en leveren een belangrijke bijdrage aan zaken zoals welzijn, gemeenschappelijke identiteit en de overdracht van tradities. Zuid-Nederland beschikt over een breed en gevarieerd cultuuraanbod en philharmonie zuidnederland speelt daarin een voorname rol. Mede daarom krijgt het orkest steun van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de Provincies Noord-Brabant en Limburg en de steden Maastricht en Eindhoven. Deze subsidies zijn onmisbaar voor het bestaan van het orkest. Daarnaast mag het orkest zich gelukkig prijzen met de sponsoren, particulieren en bedrijven, die samen met het orkest een bijzondere muzikale vriendschap opbouwen. Wij danken hen voor hun steun!

Persoonlijke ontdekkingstocht

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke band met onze sponsoren. Ons uitgangspunt is altijd de interesse in elkaar en de kracht die samenwerken voor beiden kan betekenen. Daar start de zoektocht binnen onze reeks van standaardpakketten en ontdekken we samen waar de behoeften en mogelijkheden liggen. Uiteindelijk gaat het om maatwerk. Wij matchen onze mogelijkheden met uw wensen en behoeften waardoor de meest waardevolle verbindingen ontstaan.

Speelt u mee?

Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan en u aan te sluiten bij ons actieve netwerk. U bouwt zo mee aan een gezonde en aantrekkelijke regio waar muziek en cultuur het leven verrijken; via onze educatieve activiteiten, vanwege onze taak als talentontwikkelaar en door onze maatschappelijke betrokkenheid. Muziek hoort bij het leven, bij de mens, bij feesten en bij verdriet. Zonder muziek wordt het stil. Het orkest kan uw steun goed gebruiken om zich kwalitatief verder te ontwikkelen en een fundamentele rol te kunnen blijven spelen in Zuid-Nederland. Onze sponsoren vormen daarom de waarborg voor de constant groeiende, artistieke kwaliteit van het orkest, zodat iedereen van ‘de nieuwe klassieker’ kan genieten.

Informatie

Neemt u voor meer informatie contact op met Maud Douwes, relatiemanager van de afdeling Marketing en Communicatie.
m 06 12 40 12 30
t 088 16 60 723
e maud.douwes@philharmonie.zuidnederland.nl

Uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *