Leading the South 2017 op vrijdag 3 november

New Energy voor u en uw gasten
Na twee succesvolle edities presenteert philharmonie zuidnederland op vrijdag 3 november 2017 de derde editie van Leading the South met als thema New Energy. Cultuur, bedrijfsleven en politiek ontmoeten elkaar tijdens een exclusief en elegant Philharmonisch Festijn met concert en diner die al uw zintuigen zullen prikkelen. Tijdens het diner geven sprekers u nieuwe inzichten en zorgen verrassende elementen voor plezierige adempauzes. De opbrengst van Leading the South is bestemd om de innovatieve slagkracht van philharmonie zuidnederland te versterken.

Technische Universiteit Eindhoven
Dit jaar vindt Leading the South plaats op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. Dhr. Jo van Ham, vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van de TU Eindhoven en tevens ambassadeur van het orkest, stelt het gebouw Vertigo aan onze beschikking voor dit evenement. ‘Verbinding van techniek en cultuur is iets wat we als universiteitsbestuur graag willen bevorderen’, zegt Van Ham. ‘Ik zag meteen de mogelijkheden. Leading the South is niet alleen een heel krachtig netwerkmoment, het is ook een heel mooi outreach-evenement voor de universiteit. Voor ons is Leading the South een platform om te laten zien hoe technologie zich volgens TU Eindhoven gaat ontwikkelen. De universiteit is een onderdeel van de regio en van de verschillende ‘ecosystemen’ die een regio bepalen. We willen als universiteit het verhaal van mens èn maatschappij uitdragen en Leading the South is door de combinatie van cultuur en bedrijf een mooie gelegenheid daarvoor.’

Business met ambitie
Leading the South is voor ondernemers met ambitie. Met Leading the South gaat philharmonie zuidnederland de verbinding aan met het bedrijfsleven. Zij doet dit door een bijzondere netwerkavond te organiseren waarin kennis, cultuur en economie elkaar ontmoeten. Leading the South verstevigt de banden tussen ondernemers uit Limburg, Brabant en Zeeland en verbreedt zakelijke horizons.

Leading the South 2016 concert

Programma
Op 3 november is het weer zover: Leading the South 2017.
Het programma start om 16.30u met een ontvangst en de mogelijkheid tot netwerken, om vervolgens na een woord van welkom vervolg te geven aan de muzikale invulling van deze avond: het concert met als thema Music and Technology. Laat u verrassen door de verschillende manieren waarop u muziek kunt beleven, dit is namelijk niet alleen via het oor. Ervaar de ultieme zintuiglijke beleving dankzij de speciaal hiervoor ontwikkelde technologieën.
Het muzikale festijn wordt vervolgd met een verzorgd diner, waar u de mogelijkheid krijgt voor een rustig samenzijn met uw gasten en mogelijkheid tot netwerken. Interessante sprekers en presentaties zorgen ervoor dat deze avond voorbij zal vliegen en nog lang in uw geheugen, en dat van uw gasten, gegrift staat. Geschatte eindtijd van deze avond is: 22.30u.

Voor een impressie van Leading the South 2016 verwijzen wij u graag naar het volgende filmpje: 

Inschrijven of informatie aanvragen
Bent u geïnteresseerd in deelname aan Leading the South, en wilt u zich inschrijven of informatie aanvragen, neemt u dan contact op met onze relatiemanager Maud Douwes via:

maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
088 1660 723/06 1240 1230
of stuur onderstaand formulier in.

 


Informatie-en inschrijfformulier Leading the South 2017

   

  Contactgegevens

   

  Informatie aanvragen of inschrijven

   

  Verificatie

  .