toon je kunsten

Fluiten, blazen, rappen en trommelen: Toon je Kunsten is een muzikaal spektakel voor de hele school. De groepen 1 t/m 8 én de leerkrachten werken samen naar een spetterend eindoptreden toe onder begeleiding van musici van philharmonie zuidnederland. Perfect voor een school met aandacht voor muziek óf voor een school met een jubileum!

Let op! Toon je Kunsten is beperkt beschikbaar en volgeboekt voor schooljaar 2019. Interesse? Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden vanaf 2020! 

 

Eén keer per schooljaar presenteert het orkest samen met een basisschool het project Toon je Kunsten. Voor scholen die iets te vieren hebben, of zich richten op muziekonderwijs. Speciaal voor Toon je Kunsten schreef componist Toek Numan een compositie bestaande uit afzonderlijke delen: elke klas én de leerkrachten voeren een onderdeel uit met als resultaat een muzikaal optreden door orkestmusici en álle leerlingen en leerkrachten van de school. Het liedje Toon je Kunsten vormt de rode draad.

Als voorbereiding op het spetterende eindoptreden, maken leerlingen gedurende het schooljaar kennis met de muziek én musici van philharmonie zuidnederland: ze ervaren muziek tijdens concerten in de theaters of muzikale voorstellingen op school of ze maken zelf muziek door middel van creative workshops.

Meer informatie over inhoud, kosten, organisatie? Neem contact op met Linda Jans via linda.jans@philharmoniezuidnederland.nl of 088-1660727

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info