Masterclass bij productie Opera Zuid

Hoe gaat dat nu in zijn werk, zo'n opera? Ja het orkest zit in de bak en de zangers en acteurs staan op het podium. Maar wat komt er allemaal nog meer bij kijken? U hoort en ziet het bij de masterclass van Opera Zuid op woensdag 31 oktober in de bovenzaal van Theater aan het Vrijthof. De philharmonie zuidnederland begeleidt ook dit jaar weer de twee opera's van Opera Zuid. Fantasio van 19 mei tot 2 juli 2019, maar eerst A quite place in het centennial-jaar van Leonard Bernstein van 9 november tot en met 9 december 2018. 

Professionals uit deze opera’s nemen u (onder andere intendant Wout Koeken en regisseuse Orpha Phelan), samen met jonge zangers, dirigenten en andere creatievelingen, mee in deze twee bijzondere producties. In de intimiteit van de Bovenzaal van het Theater aan het Vrijthof krijgt u, onder het genot van een kopje koffie/thee en vlaai, deze unieke kans om het creatieve proces van dichtbij te ervaren. Klik hier om deel te nemen. De prijs bedraagt €5,- per persoon. Let op: deze masterclass is in het Engels.  

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info