Nieuwe ambassadeurs voor philharmonie zuidnederland

Tijdens het business event Leading the South werden vrijdag 16 november drie nieuwe ambassadeurs voor philharmonie zuidnederland benoemd. Prof. Dr. Martin Paul, voorzitter College van Bestuur Maastricht University, Eric van Schagen (CEO Simac en voorzitter VNO NCW Brabant-Zeeland) en Prof. Christianne Vaeßen (General Manager bij Zweckverband Region Aachen en honorair consul van Nederland in Duitsland).
 

Zij zullen zich als ambassadeur belangeloos inzetten om het orkest regionaal, nationaal en -  met onze eerste buitenlandse ambassadeur - ook internationaal te vertegenwoordigen. Wij feliciteren hen van harte met hun benoeming en wensen hen veel plezier in hun ambassadeurschap.  

Op de foto van links naar rechts: 
Eric van Schagen, Christianne Vaeßen, Martin Paul en Stefan Rosu (intendant en bestuurder van philharmonie zuidnederland)
 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info