Dirigent Hans Graf in Radio 4

Gisteren sprak onze dirigent Hans Graf over zijn persoonlijke beleving van Mahlers Das Lied von der Erde bij NTR Podium op NPO Radio 4. Het item kun je HIER terugluisteren en duurt van circa 1:33:10 tot 1:40:30.

De gerenommeerde muziekuitgever Universal Edition heeft een kritische heruitgave bezorgd van Mahlers beklemmende Das Lied von der Erde. Op vrijdag 8 februari brengen we om 20.00 uur in Theater aan het Vrijthof te Maastricht de wereldpremière van deze kritische heruitgave. Daarna spelen we dit meesterwerk nog in Muziekgebouw Eindhoven (zaterdag 9 februari 20.15 uur) en Theater aan de Parade te 's-Hertogenbosch (zondag 10 februari 14.15 uur).

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor dit bijzondere concert.