Nieuwe harp voor philharmonie zuidnederland

Harpiste Marieke Schoenmakers zal soleren in het Harpconcert in D van Joseph Haydn: een uitgelezen kans om de nieuwe harp goed te kunnen beluisteren! De aanschaf van het instrument is mogelijk gemaakt door de gulle gift van de heer Karel Brevet uit Breda, een trouwe bezoeker die het orkest een warm hart toedraagt. De gift is een herdenking aan zijn vrouw Lya, met wie hij regelmatig in de concertzaal bij philharmonie zuidnederland te vinden was. De nieuwe harp is afkomstig uit het atelier van Klaus Horngacher. Dit atelier bij München staat al meer dan 90 jaar garant voor handgemaakte instrumenten met de hoogste kwaliteit.

Er zijn nog kaarten te kopen voor de concertreeks Meesterlijke klassieken met Flor.De bijdrage van de heer Brevet stelt het orkest in staat om vooruit te denken, en een fundering te leggen voor een stabiele toekomst voor klassieke muziek in Zuid-Nederland. Wilt u zelf ook een bijdrage leveren aan deze toekomst?

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info