Laat je horen voor Muziekgebouw Eindhoven!

De toekomst van Muziekgebouw Eindhoven is in het geding en vóór 1 april is een oplossing noodzakelijk. Klassiek, pop, jazz, wereldmuziek en een uitgebreid programma voor kinderen. Van grote orkesten tot singer-songwriters en alles wat daar tussen zit. Zowel de internationale top als aanstormend talent; je vindt het in Muziekgebouw Eindhoven!

De kwaliteit en diversiteit van de programmering zorgt voor een niet te onderschatten bijdrage aan de culturele voorzieningen van Eindhoven en omgeving. Indirect maakt dit het vestigingsklimaat stukken aantrekkelijker en beïnvloedt het dus de aantrekkingskracht van de regionale economie.

We volgen de ontwikkeling omtrent Muziekgebouw Eindhoven met grote zorg. Het Muziekgebouw is één van onze twee vestigingsplaatsen en we voelen ons verbonden met de zaal, de medewerkers en het muziekminnende publiek. Het Muziekgebouw Eindhoven heeft zich tot één van de meest vooraanstaande concertzalen in Nederland weten te ontwikkelen en hoort bij de topzalen buiten de Randstad. We verzoeken het college verantwoording te nemen en ervoor te zorgen dat het Muziekgebouw haar voortrekkersrol kan blijven vervullen!

In navolging op de oproep van kunstredacteur Rob Schoonen (Eindhovens Dagblad) roepen ook de medewerkers en artiesten van Muziekgebouw Eindhoven iedereen op zich te laten horen vóór het Muziekgebouw. 

Kom vrijdag 22 maart om 16.00u naar het Stadhuisplein in Eindhoven en laat samen met ons en met o.a. Lady Aida, Lavinia Meijer, Dominique Vleeshouwers en een afvaardiging van philharmonie zuidnederland en Storioni van je horen. Bekijk hier het facebookevent.

Neem je toeter of ander muziekinstrument mee om samen met artiesten, medewerkers en bezoekers het Muziekgebouw nieuw leven in te blazen. 

Naast de manifestatie nodigen we ook iedereen uit deze petitie voor behoud van Muziekgebouw Eindhoven te tekenen.


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info