Bezoek Radio Walvis tijdens landelijke Kindermuziekweek!

In 2019 vindt de eerste editie van de landelijke Kindermuziekweek plaats en philharmonie zuidnederland is trotse deelnemer! Van 5 t/m 14 april staat heel Nederland bol van muziek speciaal voor jongeren van 0 tot 12 jaar. Met concerten en voorstellingen overal in het land kan ieder kind van live muziek genieten, zowel op school, en het kinderdagverblijf als in het theater, de muziekschool en concertzaal.

Uiteraard doen wij hier ook aan mee! Niet alleen met onze Familievoorstelling Assepoesters Assepesters maar ook met de geweldige Kindermuziekdag die we samen met Muziekgebouw Eindhoven organiseren.

Tijdens de Kindermuziekdag spelen we onder andere de muzikale theatervoorstelling Radio Walvis die we samen met Schippers&VanGucht ontwikkelden. Normaal gesproken spelen we deze voorstelling alleen maar op scholen maar de kindermuziekdag biedt de mogelijkheid om Radio Walvis voor jong en oud te spelen. Kinderen ervaren heel dichtbij muziek en beleven de avonturen van het Inuit-meisje Pilu in Groenland, die haar eigen spannende radioshow maakt. Het decor bestaat uit een volledig gerecyclede vormgeving, die verwijst naar de problematiek van de plastic soep.

Neem hier snel een kijkje voor meer informatie!