Nieuwe brochure seizoen 2019/2020

Nog een paar nachtjes slapen en dan valt op zaterdag 13 april de nieuwe brochure voor seizoen 2019/2020 op de mat bij onze vaste bezoekers. In het volgende concertseizoen bieden we weer en heel scala aan muziekstijlen met geweldige solisten en dirigenten. Van grote orkestbezettingen bij Mahler en Bruckner tot kamermuziekachtige formaties in Bachs Brandenburgse Concerten. Van muziek die stilstaat bij 75 jaar bevrijding tot Mozarts geliefde Requiem. En van Nederlandse premières tot een kerstconcert met Tsjaikovski's hartverwarmende Notenkraker. Maar vergeet ook zeker niet de interviews met onze vaste bezoekers te lezen en ontdek wat klassieke muziek in hun leven betekent. 

Mocht u zaterdag 13 april de brochure niet ontvangen hebben, dan kunt u deze hier alsnog aanvragen en sturen wij hem u zo spoedig mogelijk toe. 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info