Oyens & Van Eeghen hoofdsponsor Opera op de Parade

Ook dit jaar is Oyens & Van Eeghen opnieuw hoofdsponsor van Opera op de Parade. Het kantoor van de vermogensbeheerder is gelegen aan de Bossche Parade, het plein aan de voet van de Sint-Jan. Oyens & Van Eeghen gelooft sterk in lokale sponsoring. Met Opera op de Parade, geliefd bij alle lagen van de bevolking, omarmt het bedrijf een evenement dat ook door veel van hun cliënten en prospects wordt gewaardeerd. Dit jaar vindt de Opera plaats op dinsdag 25 juni.

Oyens & Van Eeghen beheert al ruim 10 jaar met een lokaal team van vier relatiebeheerders succesvol het vermogen van hoofdzakelijk privé personen en stichtingen. Continuïteit in beleggingsbeleid en de beschikking over een vast persoonlijk aanspreekpunt staan hoog in het vaandel. Naast het beheer van het vermogen is de financiële begeleiding in de meest brede zin van het woord onderscheidend ten opzichte van veel andere vermogensbeheerders.

Nieuwsgierig naar Oyens & Van Eeghen? Neem gerust contact op met Bas Coerts (0621868847 of b.coerts@oyens.com) Hij staat u graag te woord!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info