Limburg Leads in het MECC

philharmonie zuidnederland, Bonnefantenmuseum en Ria Joosten aanwezig tijdens Limburg Leads in het MECC
De Kunst van zaken doen

Op woensdag 15 en donderdag 16 mei vindt in MECC Maastricht Limburg Leads plaats. Tijdens dit zakelijke event ontmoeten ondernemers, leiders en bestuurders uit de Euregio elkaar om grenzen te verleggen en kennis te delen. Voor het eerst is philharmonie zuidnederland, in samenwerking met het Bonnefantenmuseum en Ria Joosten Evenementen en Catering, aanwezig bij dit unieke B2B event. Tijdens Limburg Leads willen we ondernemers informeren over wat Kunst voor hen kan betekenen in de verbinding met anderen en het versterken van relaties. Kunst laat mensen anders kijken en luisteren. Zo creëren wij onvergetelijke momenten waardoor bedrijven intern én extern kunnen groeien.

Het Bonnefantenmuseum en philharmonie zuidnederland zijn binnen de Kunstenwereld A-merken. Beide instellingen acteren zowel op regionaal, nationaal en internationaal niveau en bedienen veelal dezelfde doelgroepen. Het is daarom logisch dat we geregeld de samenwerking opzoeken. Zo programmeren we in het Bonnefantenmuseum al enkele jaren het succesvolle educatieprogramma ‘Tussen Kunst en Klank’ en openden onze musici Lei Wang, David Ernst, Armen Nazarian en Gabriël Arias Luna op 30 november jl. er officieel de omvangrijke tentoonstelling over David Lynch.
Ook organiseerden we in gezamenlijkheid vorig jaar voor onze bezoekers een informatiemiddag over ‘geven en nalaten’ waarbij we onze beide fondsen op naam voor het voetlicht brachten.

Ria Joosten evenementen en catering verzorgt tijdens de beurs hoogstaande hapjes. Met haar hebben beide kunstinstellingen goede contacten. Ria Joosten is de cateraar van het museumcafé Ipanema, bij philharmonie zuidnederland verzorgde zij tijdens het businessevent Leading the South 2018 het ‘sharing dinner’ op topniveau.

Mis het niet! De toegang is gratis, dus wees welkom op stand LL310.

Over het Bonnefantenmuseum
Verrassend onderscheidend in oude en hedendaagse kunst
Oude meesters vinden samen met moderne en hedendaagse kunst hun plek in het iconische, door de Italiaanse architect Aldo Rossi ontworpen gebouw. Het Bonnefantenmuseum vertelt verhalen met de vaste collectie, tijdelijke tentoonstellingen en rondleidingen. Daarmee biedt het museum zijn bezoekers betekenisvolle, esthetische, educatieve en culturele ervaringen.

Over philharmonie zuidnederland
Ambitieus en flexibel en geroemd voor het hechte samenspel en enthousiasme
Een orkest dat door zijn diversiteit in orkestrepertoire, educatie én innovatie ongelooflijk veel mogelijkheden biedt. Op bijna elk concert klinkt naast het geliefde, grote repertoire iets avontuurlijks waarmee we de actualiteit van klassieke muziek in de schijnwerpers zetten. In Limburg, Brabant en Zeeland bedient het orkest maar liefst 28 % van het Nederlands grondgebied. Met de gerenommeerde serie Meisterkonzerte in de keizersstad Aken is het speelgebied uitgebreid tot over de landsgrenzen. Hiermee vervult het orkest een ware voortrekkersrol als culturele ambassadeur in de Euregio. De bevlogen musici leveren maatwerk op het hoogste artistieke niveau.

Over Cafe Ipanema museumcafé van het Bonnefantenmuseum Maastricht
Ipanema is een eigentijdse en unieke locatie aan de Maas voor het houden van uw meeting, borrel, congres, bruiloftsfeest of evenement. Ipanema is ontworpen en ingericht door de veelvuldig in de (internationale) prijzen vallende Nederlandse designer Maurice Mentjens.

Ipanema beschikt over 2 ruimtes en bij mooi weer ook over 2 ruime terrassen aan de Maas. Het café gedeelte, waar tijdens openingstijden een drukke lunch wordt geserveerd & de torenzaal welke voor groepsreserveringen wordt gebruikt. Ipanema bereidt uit eigen keuken eigentijdse hapjes en diners, walking-dinner, buffettten etc. (max 350 pers), waarbij we zoveel mogelijk werken met biologische producten. Catering wordt op maat bereid.

De torenzaal leent zich uitstekend voor meetings, feesten, recepties, tot circa 200 personen en (zittend) diner tot 100 personen met uitzicht op de Maas. De max. capaciteit voor een avond evenement bedraagt 1000 personen. De uitstekende ligging in Maastricht inclusief culinaire faciliteiten, maakt Ipanema een interessante locatie voor uw bijeenkomst. Op slechts anderhalve kilometer gelegen van de binnenstad zijn er verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur en catering.