's-Hertogenbosch 3 dagen lang het Verona van het noorden

Van 25 tot en met 27 juni was 's-Hertogenbosch het Verona van het noorden. Met een heuse Opera 3-daagse, is de stad ondergedompeld in operaklanken. Vele duizenden bezoekers hadden zich goed voorbereid op het hete weer en bezochten op dinsdag Opera op de Parade, de succesformule die al jarenlang staat als een huis. Dit jaar werd er genoten van Fantasio opgevoerd door Opera Zuid en philharmonie zuidnederland. 

Op woensdag was er het Opera concert voor kids van het IVC, met Hakim Traïdia (onder andere bekend van Sesamstraat) die vele honderden kinderen meenam in de wondere wereld van zang en opera.

En na het succes van vorig jaar mocht deze donderdagavond de tweede Opera Sing Along natuurlijk zeker niet ontbreken! Veel mensen hadden al geoefend tijdens een workshop in Theater aan de Parade en zongen uit volle borst mee met Shirma Rouse, Laetitia Gerards, Bernadeta Astari en Raoul Steffanie.  

Opera 3-daagse 's-Hertogenbosch is een initiatief van philharmonie zuidnederland, Theater aan de Parade en gemeente 's-Hertogenbosch in samenwerking met Opera Zuid.  

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info