Altijd en overal genieten van philharmonie zuidnederland

Voortaan hoeft u philharmonie zuidnederland nooit meer te missen. We zijn vanaf nu namelijk altijd, overal en op ieder apparaat te bekijken via de Stingray Classica app. Als eerste orkest ter wereld zijn we een samenwerking aangegaan met ’s werelds grootste aanbieder van klassieke muziek. In een notendop: het werkt eigenlijk net zoals ‘Netflix’. Met een abonnement kan er op de mobiele telefoon, tablet of computer naar Stingray Classica gekeken worden naar concerten, documentaires, portretten van musici, masterclasses en mini-docu’s. Natuurlijk van philharmonie zuidnederland, maar ook naar de duizenden andere opnames die in dit platform zijn opgenomen.

Bovendien zijn we volop in gesprek om vanaf 2020 zelfs concerten live te gaan uitzenden! Dus, voor de liefhebbers die niets willen missen of alles terug willen kijken, is er de mogelijkheid om een abonnement op de Stingray Classica app te nemen. Door dit te doen via philharmonie zuidnederland geldt er een korting van 50% op de abonnementsprijs en kost het €7,99 per maand. Aanmelden via philharmonie zuidnederland gaat door een account aan te maken op stingrayclassica.com/philzuid

Nieuwsgierig geworden? Proberen kan risicoloos, want de eerste 14 dagen zijn een gratis proefperiode! Tegen het einde van de proefperiode ontvangt u een herinneringsmail dat uw proefperiode is afgelopen en kunt u abonnee worden.

Let op: Momenteel heeft u om te registreren een creditcard nodig. Binnenkort zal ook i-deal als optie worden toegevoegd. 

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info