Samenwerking met Méér Muziek in de Klas

Bent u of kent u een vakleerkracht muziek of groepsleerkracht in de buurt van Maastricht en Eindhoven? Lees dan meer over de Méér Muziek in de Klas Workshop+! 

Speciaal voor leerkrachten in het basisonderwijs, die zich willen laten bijscholen of die nieuwe ideeën willen opdoen voor muziekonderwijs op de basisschool, organiseert Méér Muziek in de Klas samen met philharmonie zuidnederland twee inspirerende studiemiddagen.  Met verschillende workshops, een verdieping in de regionale verankering van muziekonderwijs en de mogelijkheid om tips uit te wisselen over hoe je een leerkrachtenteam enthousiasmeert om meer met muziekonderwijs te gaan doen.

Praktische informatie
Maastricht: 12 november in Theater aan het Vrijthof: KLIK HIER voor uitgebreide informatie
Eindhoven: 27 november in Muziekgebouw Eindhoven: KLIK HIER voor uitgebreide informatie
Kosten: €27,50 p.p.

Wat is Méér Muziek in de Klas
Méér Muziek in de Klas heeft als doel: structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen basisschoolkinderen in Nederland. Sinds 2016 is de stichting volop bezig om deze ambitie te realiseren. Ook in Zuid-Nederland is er volop aandacht voor dit initiatief. Zo ondertekende philharmonie zuidnederland samen met de Provincie Limburg en andere muziekinstellingen het Convenant Méér Muziek in de Klas, onder toezicht van Koning Máxima (klik hier). 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info