Eerste live concertuitzending op Stingray Classica

Op zaterdag 26 oktober om 20.15 uur zal de eerste live-registratie van een klassiek concert op Stingray Classica te zien zijn. Het concert dat wordt uitgezonden is Haenchen brengt Bruckners Zevende met dirigent Hartmut Haenchen en solisten mezzosopraan Marina Prudenskaja en bariton Thomas Oliemans. Naast de Zevende Symfonie van Bruckner is ook het werk Elegies van Richard Danielpour te horen. 

Deze live-registratie is te zien via de computer, tablet of smartphone voor mensen die een abonnement hebben bij Stingray Classica. Een abonnement kost €15,99 per maand, maar mensen die zich registeren via deze link ontvangen 50% korting en betalen slechts €7,99 per maaand. Bovendien is het Stingray Classica abonnement de eerste 14 dagen gratis.  

Registreer u hier voor een gratis proefperiode en luister naar het concert van Hartmut Haenchen. 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info