Make-A-Wish wensenveiling voor zieke kinderen

wensenveiling voor Make-A-Wish
Ladie’s Circle Maastricht veilt op zaterdag 28 oktober 2017 de meest uiteenlopende en unieke wensen. Wensen die niet in geld uit te drukken zijn. Onvergetelijke ervaringen. De opbrengst van deze avond wordt gedoneerd aan stichting Make-A-Wish die daarmee onvergetelijke momenten creëert voor kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Zaterdag 28 oktober 2017 | 19.30 uur
Lambertuskerk Maastricht
Entree: € 25, - pp

meespelen repetitie philharmonie zuidnederland
Voor de Make-A-Wish veiling maken wij het mogelijk om te ervaren hoe het is om onder leiding van een dirigent, samen met tientallen professionele musici, te musiceren. Onder begeleiding van een van onze slagwerkers van philharmonie zuidnederland maak je onderdeel uit van het slagwerkteam tijdens een repetitie; op de trom slaan, de bekkens, wat er maar voorkomt in het stuk. Eventueel is een ander muziekinstrument mogelijk in overleg.onvergetelijke momenten voor zieke kinderen
Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Wil je ook een steentje bijdragen voor Make-A-Wish? Er zijn nog kaarten te koop voor de veiling.