Concerten terugkijken op Stingray Classica

De eerste live-registratie van een klassiek concert op Stingray Classica is een feit. Ons orkest had de wereldprimeur met het concert Haenchen brengt Bruckners Zevende. Met de Stingray Classica app was het concert van zaterdag 26 oktober live te volgen via mobiele telefoon, tablet en webplayer.

Deze app of service die Stingray Classica aanbiedt, kan misschien het beste worden omschreven als ‘de Netflix voor klassieke muziek’. Liefhebbers die abonnee worden via philharmonie zuidnederland profiteren van 50% korting en betalen €7,99 per maand voor het abonnement. Via de link www.stingrayclassica.com/philzuid kan in eerste instantie een gratis proefabonnement voor 14 dagen worden afgesloten. 

Met een abonnement kunnen concerten, documentaires en inleidingen van philharmonie zuidnederland (en vele andere symfonieorkesten) worden bekeken. Stingray heeft diverse muziekapps met ruim 101 miljoen downloads en 400 miljoen gebruikers in 156 landen.

Creatief directeur Rob Overman van Stingray Classica: “Wij zetten met deze livestream een belangrijke stap in onze missie om klassieke muziek bereikbaar te maken voor elke muziekliefhebber, waar dan ook ter wereld. Eindhoven en de philharmonie zuidnederland zijn voor Stingray een vanzelfsprekende keuze omdat hoge kwaliteit en innovatie hier hand in hand gaan. En de Zevende Symfonie van Brucker onder leiding van Harmut Haenchen is natuurlijk een droomprogramma.”.

Het orkest ziet absoluut mogelijkheden voor de toekomst: “Dit is een geweldige manier om klassieke muziek op een extra manier naar onze doelgroep te brengen en deze uit te breiden”, zegt intendant Stefan Rosu van philharmonie zuidnederland. “Bovendien betekent het partnerschap ook dat de opbrengst van abonnementsgelden worden gedeeld waardoor er geld terugvloeit naar het orkest om te investeren in nieuwe producties en innovaties.”

Registreer u hier voor een gratis proefperiode en luister vele concerten terug! 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info