Klassiek voor de allerkleinsten

De eerste reeks Nieuwsgierige Neus is ook dit schooljaar weer uitgevoerd! Speciaal voor de allerkleinsten - leerlingen uit groep 1 en 2 van het basisonderwijs - reizen onze musici naar scholen in heel Zuid-Nederland om de voorstelling Nieuwsgierige Neus te spelen. In de speelzaal op school, zodat de leerlingen in hun eigen, vertrouwde omgeving voor het eerst in aanraking komen met klassieke muziek.  

Voorafgaand aan de voorstelling zijn de leerlingen in de klas al voorbereid door het lesmateriaal. Hierdoor kunnen de leerlingen participeren in de voorstelling met een liedje én krijgt de voorstelling meer betekenis. Lees meer over de voorstelling en bekijk het lesmateriaal: KLIK HIER. 

In 2018 ontwikkelden we Nieuwsgierige Neus samen met regiseusse Lise-Lott Kok. Inmiddels hebben meer dan 5800 leerlingen de voorstelling bijgewoond, dit seizoen komen daar nog eens 3000 leerlingen bij. Dichtbij en betrokken de magie van klassieke muziek ervaren, daar gaat het om! 

Bekijk HIER de teaser!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info