philharmonie zuidnederland in 'bijbel' voor filantropie

De philharmonie zuidnederland bevindt zich in goed gezelschap in 'De Dikke Blauwe' oftewel de 'bijbel' voor de filantropie. Want vele maatschappelijke organisaties, zoals Alzheimer Nederland, de CliniClowns en de Hartstichting - om er enkele te noemen - staan hier schouder aan schouder. Organisaties die steun zoeken in de vorm van tijd, kennis en geld bij mecenassen om hun maatschappelijke doelen te realiseren. Een steun die zelden begint met het geven van geld, maar bijna altijd met een gedeelde passie. 

Schenkers wachten vaak niet lijdzaam af tot ze een verzoek krijgen om een bedrag te storten op een 'anonieme' bankrekening. Vaak gaan ze zelf actief op zoek naar informatie en organisaties. Informatie van bestuurders en medewerkers die dezelfde passie delen om mensen in de maatschappij te bewegen, te beroeren of te ontroeren. Die met hartstocht staan voor hun zaak. Niet zelden begint dat met een goed gesprek en een kijkje in de keuken van de organisatie. 

Het doen van een schenking kan ook nog eens fiscaal aantrekkelijk zijn, omdat we een ANBI-stichting zijn. Wilt u ook een goed gesprek en een kijkje in de keuken van ons orkest? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze relatiemanager Maud Douwes per e-mail of telefoon 06 1240 1230. Zij voorziet u graag van alle informatie. 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info