De Lange Tafel: ontmoetingsplek bij onze concerten

De philharmonie zuidnederland presenteert vanaf januari 2020 De Lange Tafel bij alle concerten in het Muziekgebouw Eindhoven.

Wilt u tijdens uw bezoek aan een concert van philharmonie zuidnederland graag andere mensen ontmoeten? Schuif dan aan bij De Lange Tafel, de ontmoetingsplek om elkaar voor aanvang, in de pauze en na afloop van een concert te ontmoeten en gezellig na te praten.

Over het ontstaan van De Lange Tafel
Fluitiste Alice Poulussen van philharmonie zuidnederland nam het initiatief om een mogelijkheid te creëren om bezoekers met elkaar in contact te brengen. Samen met studenten van de Breda University heeft ze onderzocht op welke manier dit zou kunnen. Aan de hand van de resultaten, en in samenwerking met Parktheater Eindhoven waar een soortgelijk idee ontstond, is het concept van een fysieke ontmoetingsplek gecreëerd. Muziekgebouw Eindhoven is de eerste concertlocatie van philharmonie zuidnederland waar we gebruikmaken van De Lange Tafel.