Opera 3-daagse 2020 gaat niet door

De Opera 3-daagse die van 23 t/m 25 juni 2020 op de Parade zou plaatsvinden gaat niet door. Dit besluit hebben de initiatiefnemers philharmonie zuidnederland, Theater aan de Parade en Gemeente ’s-Hertogenbosch vandaag genomen naar aanleiding van de nieuwe maatregelen gisteren van het kabinet rond de coronaproblematiek. Het besluit is genomen in afstemming met de partners van het evenement Opera Zuid, Babel, NTVF en IVC en de vele sponsoren en fondsen. 

Omdat alle bijeenkomsten in Nederland tot 1 juni geen doorgang kunnen vinden, kunnen er ook geen repetities plaatsvinden voor de opera A Midsummer Night’s Dream die op dinsdag 23 juni als Opera op de Parade zou worden uitgevoerd. Er kunnen ook geen voorrondes plaatsvinden voor de korenwedstrijd waarvan de finale op woensdag 24 juni zou plaatsvinden. Ook het familieconcert van het IVC op de woensdag en de Opera Sing Along die op donderdag 25 juni zou plaatsvinden gaan niet door. 

Er is de afgelopen maanden enorm veel werk verzet en de organisatie is dan ook teleurgesteld over het moeten annuleren maar heeft begrip voor de maatregelen die genomen moeten worden want de gezondheid van de medewerkers en bezoekers gaat voor. De Opera 3-daagse wordt in zijn geheel verplaatst naar juni 2021. 

Dit is een gezamenlijk persbericht van philharmonie zuidnederland, Theater aan de Parade en Gemeente ’s-Hertogenbosch. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martijn Versteeg : 06 54 30 60 70

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info