Nieuwe brochure philharmonie zuidnederland

U bent van ons gewend dat u de komende tijd, normaliter in april, de nieuwe brochure met alle concerten voor het nieuwe seizoen ontvangt. We kunnen u vertellen dat er hard wordt gewerkt aan de brochure en dat ondanks de vervelende, huidige situatie er voor 2020/2021 toch weer een prachtig seizoen op u wacht!

Nu er nog onduidelijkheid is over geannuleerde voorstellingen vinden we het niet gepast om in deze periode de brochure uit te brengen. Naast het feit dat we eerst het lopende seizoen netjes willen afhandelen, hebben veel mensen bovendien andere zorgen aan hun hoofd. We staan dan ook in nauw overleg met de theaters over de verschijningsdatum van de brochures. Op dit moment is daar nog geen uitsluitsel over. We hopen u zo snel mogelijk de verschijningsdatum van de brochure te kunnen laten weten.  

Eén tipje van de sluier willen we al oplichten en dat is de mooie cover! 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info