Om de tijd door te komen

We zitten veelal aan huis gekluisterd, gaan naar buiten voor het hoognodige en vermijden direct sociaal contact. Dat bekent dat we af en toe wel wat afleiding kunnen gebruiken. Om daar voor te zorgen hebben we aantal digitale mogelijkheden van ons orkest voor u op een rijtje gezet:

- Stingray Classica en philharmonie zuidnederland laten u graag profiteren van een mooie aanbieding: 30 dagen lang gratis (zonder verplichtingen) genieten van concerten, opera, ballet en documentaires via de Stingray Classcia app. Dit alles kunt u bekijken en beluisteren op uw pc, tablet of mobiele telefoon. U kunt u hiervoor aanmelden tot 18 april. Kijk hier hoe u dat doet. 

- Uiteraard kunt u onze CD's kopen: Wagner en Tsjaikovski of Sjostakovitsj en Victorova , beiden onder leiding van onze chef-dirigent Dmitri Liss.

- Wellicht bent u bekend met onze digitale inleidingen. Voor (bijna) ieder concert is er musicus uit ons orkest die u door het programma loodst, wetenswaardigheden vertelt over de muziek, de componist, de solist en de dirigent. We hebben alle inleidingen bij elkaar gezet en dat vormt een mooi naslagwerk waar u uren van kunt genieten en uw kennis kunt ophalen! U vindt deze concertinleidingen hier. 

- U kunt niet live van ons kunt genieten in de concertzaal of het theater, maar u had u zo verheugd op een bepaald concert of een bepaald werk. Dan bieden onze Spotify-lijst enig soelaas. Hier kunt u (delen uit) werken die tijdens onze concerten te horen zouden zijn geweest op uw gemak beluisteren. U vindt ze hier. 

- Als u met uw (klein)kinderen samen aan de slag wilt met muziek, bezoek dan onze Muziekmaatjes website! Kinden leren met interactieve opdrachten over het symfonieorkest en de instrumenten én ze leren om zelf muziek te maken. 

- En tot slot: houd onze Facebook-pagina in de gaten! Hier gaan we u de komende tijd verrassen met mooie initiatieven van onze musici om het contact met u in stand te houden. Dit is onze pagina
Volgs ons ook op Instagram en Linkedin

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info