Uw gift, uw vriendschap, onze hartelijke dank

Ook in deze bijzondere tijd ontvingen wij meerdere giften en werd een aantal van u Vriend van philharmonie zuidnederland. Dat betekent héél veel voor ons als orkest. Schenkers geven hiermee aan dat zij het belangrijk vinden om klassieke muziek in onze regio een grote rol te laten spelen. Dat zij hun kinderen en kleinkinderen graag een muzikale toekomst bieden.  

Misschien ziet ook ú mogelijkheden voor een betekenisvolle verbinding tussen u en het orkest. Of u denkt na over wat er gebeurt met uw vermogen als u er niet meer bent. Eén flard muziek kan een hele wereld oproepen! Muziek verblijdt, verbindt en doet ons hart sneller kloppen. Een onuitputtelijke bron van schoonheid, kracht en ontroering. Dát is de magie van muziek. 

Er zijn oneindig veel redenen om philharmonie zuidnederland te willen steunen, en die steun is van wezenlijk belang voor het orkest. Daarom leveren we graag maatwerk.

Kijk hier voor de mogelijkheden. 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info