Uli Winz

Terugblik succesvolle Ensembleconcerten

We kijken met veel plezier terug op de Ensembleconcerten speciaal voor onze Vrienden, sponsoren en relaties. Geheel volgens de laatste adviezen en richtlijnen van het RIVM brachten onze musici op 28 en 29 augustus en 5 september jl. 20 korte concertjes op 7 locaties in Brabant en Limburg.Muzikale vriendschap
Concerten geven voor een groot publiek gaat helaas nog niet zoals we zouden willen. Daarom hebben onze musici op eigen initiatief kleine ensembles gevormd om hun favoriete muziek voor klein publiek te laten horen. De belangstelling voor deze speciale Ensembleconcertjes was overweldigend. En masse is er ingeschreven. Het aantal beschikbare plaatsen was zo snel vergeven dat we lastminute nog extra concertjes hebben ingepland. Ook deze waren in een mum van tijd volgeboekt. 


'Eindelijk, hier heb ik maanden op gewacht! Wat is het heerlijk om weer met publiek te kunnen musiceren.' – Klarinettist Arno van Houtert

Samen met het publiek
We krijgen energie van uw aandacht, energie en applaus: daar halen wij onze inspiratie uit, daar wordt onze muziek nog mooier van. Dit geeft ons de kracht en inspiratie, maar vooral ook het vertrouwen om straks het nieuwe concertseizoen in te gaan met live muziek in aangepaste vorm. De philharmonie zuidnederland is er altijd en overal. We kijken ernaar uit!

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info