Gratis Livestream Concerten van philharmonie zuidnederland voor maatschappelijke organisaties

Ondanks de nieuwe Corona maatregelen toch een symfonisch concert bezoeken? De philharmonie zuidnederland is ook nu online te horen én te zien! In samenwerking met classicnl presenteert het orkest Concert in Huis, met Livestream Concerten. Speciaal voor maatschappelijke organisaties biedt philharmonie zuidnederland deze Livestream Concerten gratis aan. 

Concert in Huis

Concert in Huis is het nieuwe livestream platform classicnl en founding partners Amsterdam Sinfonietta, Residentie Orkest en philharmonie zuidnederland. Vanwege de coronasituatie zijn er veel beperkende maatregelen voor het publiek om te kunnen genieten van live concerten, terwijl die behoefte er juist wel is. Speciaal daarvoor is het platform Concert in Huis ontwikkeld, zodat bezoekers ook in de huiskamer kunnen genieten van concerten. Een presentator neemt de kijker mee tijdens de livestream en vertelt meer over het programma. Voor de Livestream Concerten wordt een kleine vergoeding gevraagd, waarbij bezoekers zelf het gewenste bedrag kunnen aangeven: €5 / €10 / €15.

Meld je aan: gratis klassiek voor maatschappelijke organisaties
De philharmonie zuidnederland wil dat klassieke muziek voor iedereen altijd en overal bereikbaar is. Van jong tot oud en in alle lagen van de samenleving: iedereen moet een passende, indrukwekkende muziekbeleving kunnen ervaren. Zeker in deze tijd van de coronapandemie waarin eenzaamheid en verveling op de loer liggen, is het extra belangrijk met elkaar verbonden te blijven. Daarom biedt het orkest diverse maatschappelijke organisaties gratis inlogcodes aan voor de Livestream Concerten. Wil je hier als maatschappelijke organisatie gebruik van maken? Meld je aan via marketing@philharmoniezuidnederland.nl  o.v.v. Livestream Concerten. 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info