Klassiek geeft toekomst

Klassiek geeft, geef om klassiek 

De philharmonie zuidnederland is er voor ú. Juist in deze tijd kan klassieke muziek zoveel troost, geluk, ontroering en ook perspectief geven. Daarom vinden we het belangrijk er voor iedereen, jong en ouder, te zijn. Niet alleen live in de concertzaal maar ook nu dit even niet kan, bij u thuis online via de livestreams op classic.nl.

In november lanceren we ‘Klassiek geeft, geef om klassiek’; een campagne die uitgaat van de kracht van klassieke muziek en u uitnodigt een verbinding aan te gaan met philharmonie zuidnederland. Door uw liefde voor klassieke muziek met ons te delen en door met een Vriendschap, gift of nalatenschap het orkest te ondersteunen, draagt u bij aan een goede toekomst voor philharmonie zuidnederland.

Vanaf volgende week is ‘Klassiek geeft, geef om klassiek’ online en de nieuwe webpagina in de lucht. En omdat schenken en nalaten steeds meer de aandacht heeft van ons publiek, sturen we u binnenkort onze nieuwe folder ‘Klassiek geeft toekomst’ toe. 

Mocht u niet kunnen wachten om al iets te doen voor het orkest, dan kunt u uiteraard terecht op onze 'Steun ons' pagina. En uiteraard geven we u al graag een klein voorproefje van onze nieuwe pagina, die dus vanaf begin november online staat.  
Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info