Livestream Concerten en live uitzendingen

De philharmonie zuidnederland is altijd te zien én te horen. Maar hoe, dat is afhankelijk van de maatregelen. We kunnen nog niet voor alle concerten met zekerheid zeggen hoe die gaan verlopen. Hou onze website in de gaten voor de laatste informatie!

Want afhankelijk van de maatregelen zullen onze concerten live of als Livestream Concert zijn. We volgen daarin uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Vandaar dat onze concerten tot en met december als Livestream Concert worden uitgezonden. We spelen dan in Muziekgebouw Eindhoven, maar zonder publiek. Ons concert wordt uitgezonden als Livestream Concert via classic.nl

Een klein overzicht:
'Liefde' met stervioliste Simone Lamsma zal op vrijdag 27 november om 20.00 uur als Livestream Concert worden uitgezonden. 

'Happy Beethoven' ons kerstconcert ter gelegenheid van het 250ste geboortejaar van Beethoven, met onze chef-dirigent Dmitri Liss en pianist Nicolas Angelich, zal op vrijdag 11 december op 20.00 uur als Livestream Concert worden uitgezonden. 

'Limburgse Kerst', het kerstconcert voor de hele familie met het kerstverhaal 'De Sneeuwman' en een meezingconcert (dat kan ook vanuit de huiskamer!) zal op zondag 20 december vanuit Theater aan het Vrijthof worden uitgezonden door L1. (Exacte uitzendtijd is nog niet bekend)

'Planet Beethoven', een spektakel voor de ogen en oren! In samenwerking met Cultura Nova en Parkstad Limburg Theaters zal ook live door L1 worden uitgezonden eind december. Exacte datum en tijd wordt nog bekendgemaakt. 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info