Testen voor Toegang

Testen voor toegang

wo 7 apr

Eindelijk weer concerten mét live publiek!

In samenwerking met het platform Testen voor Toegang, de Rijksoverheid, Muziekgebouw Eindhoven en De Maaspoort Theater & Events mogen we 14 en 18 april weer met publiek in de zaal concerten geven. Dat is voor ons een enorme stap in de goede richting. Dit zal ook voor u zeer goed nieuws zijn. Lees hieronder verder wat u moet doen om bij een van deze concerten aanwezig te zijn.

Het platform Testen voor Toegang is onderdeel van de Stichting Open Nederland. Het doel van de Stichting Open Nederland is een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociaal leven in Nederland. Met een geldig corona testbewijs kunnen bepaalde culturele, sociale en sportieve evenementen weer bijgewoond worden. De overheid bepaalt welke sociale evenementen per wanneer en onder welke voorwaarden weer open mogen. De philharmonie zuidnederland heeft in deze crisis al bewezen geheel corona-proof concerten te kunnen geven. Vandaar dat wij een van de deelnemende gezelschappen zijn.

HOE WERKT HET?

1. Koop een of meer tickets voor een van onderstaande concerten
  2. Maak tot 2 weken van tevoren een afspraak bij een van de aangesloten testaanbieders
  3. Laat u binnen 40 uur voor aanvangstijd van het concert testen
  4. Volg bij binnenkomst van de concertzaal de aanwijzingen die u krijgt op.
  5. Geniet van het concert!

CONCERTEN BINNEN TESTEN VOOR TOEGANG

LIEFDE IN TIJDEN VAN CORONA BEETHOVENS PASTORALE
Woensdag 14 april 19.30 uur
Venlo - De Maaspoort Theater & Events
Zondag 18 april 14.15 uur
Eindhoven - Muziekgebouw Eindhoven

Klik hier voor meer info over ons privacy statement.