vier de feestdagen met philharmonie zuidnederland

De winter is de ideale periode om mooie concerten te bezoeken. Buiten is het koud, maar binnen klinkt hartverwarmende muziek. Vier daarom de feestdagen met philharmonie zuidnederland en geniet samen met dierbaren van onze sfeervolle kerst- en nieuwjaarsconcerten. Het perfecte cadeau voor Sinterklaas of Kerstmis!

betoverende kerstconcerten

We hebben dit seizoen maar liefst drie kerstconcerten samengesteld. Zo geven de pianobroers Jussen acte de présence in het verrassende Dubbelconcert voor twee piano's van Philip Glass. En onze eigen concertmeester Lei Wang soleert in het heerlijk romantische Vioolconcert van Tsjaikovski. Daarbij kun je weer genieten van een onvervalste Limburgse Kerst. Ditmaal samen met de wereldberoemde Wiener Sängerknaben.

zwierig nieuwjaar
Ook dit jaar luiden we met muzikaal vuurwerk 2018 in. In Heerlen en Maastricht klinkt feestelijke muziek en zorgt de jonge, talentvolle sopraanLaetitia Gerardsvoor extra gratie en zwier. Tijdens de i-Classics nieuwjaarsconcerten in Breda en Tilburg maakt een film van de Eindhovense cineasten Paul en Menno de Nooijer de wereld van de Weense walsenkoning Johann Strauss jr. nog bruisender.