Oyens & van Eeghen steunt Opera op de Parade

 Met de komst van Oyens & Van Eeghen als nieuwe hoofsponsor ziet de toekomst van Opera op de Parade in ’s-Hertogenbosch er goed uit. Begin dit jaar vonden de aan de Parade gevestigde vermogensbeheerder en de combinatie van philharmonie zuidnederland, Opera Zuid en Theater aan de Parade elkaar. Het bedrijf gelooft sterk in lokale sponsoring. Met Opera op de Parade, dat geliefd is bij alle lagen van de bevolking, omarmt het een evenement dat ook door veel van hun cliënten en prospects wordt gewaardeerd.

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1797 opende Oyens & Van Eeghen, sinds drie jaar deel uitmakend van de Belgische Delen Groep, eind 2005 haar deuren in de Brabantse provinciehoofdstad. Al twaalf jaar beheert een team van vier relatiebeheerders met succes het vermogen van vele particulieren en zakelijke cliënten met een vrij te beleggen vermogen van minimaal € 250.000. Continuïteit in beleggingsbeleid en het kunnen beschikken over een persoonlijk aanspreekpunt staan hoog in het vaandel. Naast het beheer van het vermogen is de financiële begeleiding in de meest brede zin van het woord onderscheidend ten opzichte van veel andere vermogensbeheerders.

Nieuwsgierig naar Oyens & Van Eeghen? Neem gerust contact op met Bas Coerts (0621868847 of b.coerts@oyens.com) of Rob van Deursen (0652513275 of r.vandeursen@oyens.com). Zij staan u graag te woord!


Op de foto van links naar rechts: Jacques Brouwers, Rob van Deursen, Bas Coerts en Richard Pastoor. (Fotograaf: Bas Quaedvlieg)

 

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info