Met korting naar Duivelskunstenaar Martin Fröst

Klarinettist Martin Fröst is een ware duivelskunstenaar. Wij bieden je de mogelijkheid om voor dit concert twee kaarten voor de prijs van één te bestellen.

‘In vroeger tijden zou hij net als Paganini met de duivel vergeleken zijn’, schreef The New York Times vol bewondering over de Zweedse klarinettist en dirigent Martin Fröst, die onlangs is benoemd tot nieuwe chef van het Swedish Chamber Orchestra. Hij bracht het klarinetspel op een ongeëvenaard niveau en combineert dat met het leiden van een orkest. Fröst neemt eigen bewerkingen van werk van Telemann en Vivaldi mee, soleert in Webers Eerste Klarinetconcert en omringt alles met Beethoven. Een memorabel concert.

Bestel nu met korting!

Wij bieden je de mogelijkheid om twee concertkaarten voor de prijs van een te bestellen. Hieronder lees je hoe dit gaat.

Theater aan het Vrijthof Maastricht
Donderdag 23 mei 20.00 uur

  • Bel met de Uitbalie: 043 350 5555
  • Vermeld de kortingscode HAFA

 
Muziekgebouw Eindhoven
Vrijdag 24 mei 20.15 uur

  • Klik HIER om je kaartjes te bestellen
  • Ga Naar stoelkeuze
  • Voor de actiecode HAFA in (bovenin naast de activeerbalk) en klik op Activeer, vervolgens wordt de actieprijs automatisch toegepast
  • Vervolg en voltooi het bestelproces en maak indien nodig een account aan

Dirigent en klarinet Martin Fröst

Mozart Uit Don Giovanni: Ouverture
Vivaldi & Telemann selectie
Weber Klarinetconcert nr 1
Beethoven Symfonie nr 4

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info