Nieuwe brochure 2019-2020

Nieuwe brochure 2019-2020 philharmonie zuidnederland
Het is zover! De nieuwe seizoensbrochure van philharmonie zuidnederland is verschenen. In deze brochure vindt u al onze serie-abonnementen en concerten. Wij nodigen u van harte uit om een mooie keuze te maken uit ons diverse en rijkgeschakeerde concertseizoen dat philharmonie zuidnederland in al haar kleurenpracht laat schitteren. Met geweldige solisten en dirigenten. Van grote orkestbezettingen bij Mahler en Bruckner tot kamermuziekachtige formaties in Bachs Brandenburgse Concerten. Van muziek die stil staat bij 75 jaar vrijheid tot Mozarts geliefde Requiem. En van Nederlandse premières tot een kerstconcert met Tsjaikovski’s hartverwarmende Notenkraker.

 

Serie-abonnementen
Speciaal voor u hebben we serie-abonnemtnen op maat samengesteld. Zo kunt u een heel oncertseizoen lang optimaal genieten van uw favoriete muziek.Concertagenda
Wat is er heerlijker dan ongestoord grasduinen door concertprogramma's om inspiratie op te doen voor het nieuwe concertseizoen?

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info