geef philharmonie zuidnederland cadeau

Geef een philharmonie zuidnederland Podium Cadeaukaart of de eerste CD van ons orkest met werken van Wagner en Tsjaikovski cadeau.

Deelt u graag uw liefde voor klassieke muziek met vrienden, familie of zakelijke relaties? Of maakt u iemand blij met een concert van philharmonie zuidnederland, maar weet u niet met welk concert? Vanaf nu kunt u een concertbeleving van ons orkest cadeau doen. Met de philharmonie zuidnederland Podium Cadeaukaart of onze eerste CD met werken van Wagner en Tsjaikovski zit u altijd goed.

Raken met muziek
Een verjaardag, jubileum, huwelijk of andere feestelijke aangelegenheid wordt nog mooier met cadeaus. En zoekt u iets persoonlijks, iets moois, iets waarmee u iemand kunt raken, dan werken wij daar graag aan mee!

In december vorig jaar presenteerde philharmonie zuidnederland haar eerste CD, met werken van Wagner en Tsjaikovski. Een mooi presentje voor de Vrienden van philharmonie zuidnederland maar ook voor slechts € 19 tijdens de concerten te koop voor al onze concertbezoekers bij de Vriendenbalie. Om thuis heerlijk van te genieten op elk gewenst moment. Meer informatie vindt u op onze cd pagina op deze site.

Ook de Podium Cadeaukaart biedt uitkomst. Eind november vorig jaar werd onze eigen editie van deze geliefde cadeaukaart gelanceerd. Perfect om uw vrienden, familieleden of zakenrelaties te trakteren op een fantastisch concertbezoek aan ons orkest bij de verschillende theaterpartners. De philharmonie zuidnederland Cadeaukaart is online te koop en bij de bespreekbureaus van een aantal theaterpartners. Meer informatie vindt u op onze aparte Podium Cadeaukaart pagina.

Samen genieten van klassieke muziek

Zo brengt philharmonie zuidnederland haar klassieke muziek bij mensen thuis. Kijk voor alle details van onze concerten zoals speelsteden en complete programma informatie in onze concertagenda.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info