Welkom bij philharmonie zuidnederland!

Hier vindt u de meest actuele informatie over onze concerten en educatievoorstellingen. 
Laatste update: woensdag 14 oktober 16.00 uur.

Informatie voor scholen: KLIK HIER 

De philharmonie zuidnederland is er altijd voor u, ook in onrustige tijden. Live, maar online, zodat iedereen altijd kan genieten van klassieke muziek. Uiteraard staat de veiligheid van u en van onze medewerkers voorop. Daarom informeren wij u over de huidige situatie rondom onze concerten.

Onze concerten in oktober en november

Naar aanleiding van persconferentie van dinsdag 13 oktober is besloten dat theaters nog 30 bezoekers mogen ontvangen. Dat biedt voor ons orkest geen mogelijkheden om voor publiek te concerteren. Dat betekent concreet dat al onze concerten tot en met 11 november zijn geannuleerd
Echter, philharmonie zuidnederland is altijd te zien én te horen! Daarom zullen onze concerten wel via een livestream worden uitgezonden. Wij spelen voor een lege zaal, maar hopelijk geniet u thuis allemaal mee! Kijk hier voor meer informatie om u aan te melden voor de livestreams!

Veilig concertbezoek

Alle theaters en zalen waar philharmonie zuidnederland speelt, bieden de mogelijkheid veilig en op afstand van elkaar een concert te bezoeken. Elk theater of elke zaal voert hierin een eigen beleid. Klik hieronder op de zaal waar u een concert van philharmonie zuidnederland bezoekt, voor meer informatie. 

Eindhoven: Muziekgebouw Eindhoven
Maastricht: Theater aan het Vrijthof
Breda: Chassé Theater 
Heerlen: Theater Heerlen
Tilburg: Theaters Tilburg
Den Bosch: Theater aan de Parade
Venlo: De Maaspoort Theater & Events

Lees verder:


Informatie voor scholen

De voorstellingen Orpheus! en HeartBeat zijn aangepast naar een coronaproof-versie. Scholen die zich hiervoor ingeschreven hebben, ontvingen al een bericht hierover.

Daarnaast speelden onze musici de afgelopen weken diverse voorstellingen op scholen door heel Zuid-Nederland. In nauw overleg met de school, werd er veilig en op gepaste afstand live muziek in de klas, op het schoolplein of in de gymzaal gespeeld. 

Boek een educatievoorstelling! 
Vooralsnog weet niemand of het mogelijk is voorstellingen te spelen in het voorjaar van 2021. Maar, boek je niet, dan komt philharmonie zuidnederland sowieso niet naar je school. Wil je weten of een voorstelling op jullie school mogelijk is? Neem contact met ons op! 

Mocht op het laatste moment blijken dat óf vanuit de kant van de school óf vanuit onze kant (want dat kan nét zo goed) de voorstelling door COVID-19 niet door kan gaan, dan zoeken we in eerste instantie in goed overleg naar een alternatief of we geven jullie de mogelijkheid om kosteloos te annuleren.

Lees meer over Nieuwsgierige Neus (groep 1-2)
Lees meer over BROER (groep 5-6-(7)

Of bekijk het volledige aanbod voor het primair en voortgezet onderwijs.