Vacature Lid Raad van Toezicht

Onze organisatie is net als haar omgeving voortdurend in beweging. Ter versterking van de Raad van Toezicht van de philharmonie zuidnederland zoeken wij op korte termijn een ondernemende kandidaat met strategische denkkracht, oog voor innovatie en een sterk regionaal netwerk. Iemand die natuurlijke aansluiting vindt bij het niveau van professionaliteit en veranderingsgezindheid van de huidige raad en directie en hier bovendien waarde aan kan toevoegen.

Lid Raad van Toezicht

(met vrijwilligersvergoeding)

4 tot 6 vergaderingen per jaar

Over de Raad van Toezicht
De Raad streeft naar een evenwichtige samenstelling en hecht er waarde aan dat haar leden onafhankelijk kunnen functioneren als professionele toezichthouders en adviseurs van de directie. Alle leden hebben uiteraard enige vorm van persoonlijke affiniteit met kunst, cultuur en klassieke muziek in het bijzonder. 

Op inhoudelijk vlak zijn de leden niet alleen bekend met de landelijke cultuursector en artistieke onderwerpen, maar ook zakelijk en financieel management, personeelsbeleid, juridische zaken, marketing en publiciteit. Gezamenlijk beschikken zij over aantoonbare bestuurlijke ervaring en een bestuurlijk en politiek netwerk. Zeker zo belangrijk als inhoudelijke diversiteit, is een juiste mix van leeftijd, gender, ervaring en culturele achtergrond. Wij moedigen ook unusual suspects zeker aan om op deze vacature te reageren.

Over de vacature
Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten met een ondernemersprofiel die enthousiast worden van nieuwe strategieën en verdienmodellen. Kandidaten die aanvullende relaties kunnen aandragen en zich als ambassadeur van philharmonie zuidnederland opstellen. Inhoudelijke, professionele gesprekspartners voor directie en stakeholders in het veld, met een authentieke aanpak en oog voor nieuwe mogelijkheden en kansen.

Herken jij je in dit profiel en voel je je aangesproken? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en je CV. We kijken uit naar je reactie!

De recruitmentspecialisten van DDJ& helpen ons bij het vinden van topkandidaten en begeleiden ook de sollicitatieprocedure. Voor vragen en solliciteren, mail: opportunities@dixon-dejaeger.com.