series

Wij bieden u de gelegenheid om een aantrekkelijk serieabonnement te kiezen. U kunt hierbij kiezen uit een standaard serieabonnement: 4 of 5 concerten met een aantrekkelijke seriekorting van 20%. Het serieabonnement XL: 2 concerten bovenop een standaard serieabonnement. U profiteert van een nog aantrekkerlijker seriekorting van 30%. Kunt u niet kiezen uit al het moois? Neemt u dan een passe-partout en bezoek alle serieconcerten met maar liefst 40% seriekorting in Eindhoven en Maastricht en met 30% seriekorting in 's-Hertogenbosch, Heerlen en Breda. Klik hieronder op de stad van uw keuze voor een overzicht van de series.

Series in Eindhoven en Maastricht kunt u online bestellen of eventueel met het bestelformulier van uw theater. Klik hier om dat te downloaden

 


Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info