Gratis met de bus van Breda naar Tilburg

Vanwege het feit dat het Kerstconcert in Breda is uitverkocht, bieden we bezoekers de gelegenheid om  gratis met de bus naar het Kerstconcert in Tilburg te gaan. De bus vertrekt om 19.15 uur vanaf het Chassé Theater. Om circa 22.45 uur vertrekt de bus vanaf Schouwburg Concertzaal Tilburg weer naar het Chassé Theater.

We attenderen u er op dat de gebroeders Jussen in Tilburg het Concert voor twee piano’s in E van Mendelssohn spelen in plaats van het Concert voor twee piano’s van Vaughan Williams dat ze in Breda spelen.

Wanneer u hiervan gebruik wilt maken vragen wij u onderstaand formulier in te vullen. Te zijner tijd ontvangt u dan de aanvullende informatie.

Over het concert

Datum di 20 dec
Tijd 20:30
Locatie Schouwburg Concertzaal, Tilburg

Hans Graf
Piano
Arthur en Lucas Jussen

Mendelssohn
Concert voor twee piano’s in E
Tsjaikovski Symfonie nr 5

Heerlijk symfonisch genieten
‘Familie, gezelligheid en samen lekker eten, dat is wat Kerst voor ons betekent’, zeiden Arthur en Lucas Jussen in een interview. Maar voordat ze naar hun familie afreizen, vieren ze Kerst met u in de concertzaal. De pianobroers behoeven geen introductie. Waar ze het podium ook betreden, ze betoveren het publiek met hun bruisende muzikaliteit, klaterend pianospel en ongedwongen spontaniteit. Buiten is het guur en koud, doe je winterjas maar uit en geniet van dit schitterende Kerstconcert met de gloedvolle Russische orkestklanken van Tsjaikovski’s meeslepende Vijfde Symfonie. Heerlijke muziek met wisselend de indrukwekkende dubbelconcerten van Mendelssohn en Vaughan Williams. Onze zeer gewaardeerde Duitse gastdirigent Hans Graf staat altijd garant voor een topuitvoering.

Wolfgang app
Bij Kerst met de Jussens kun je gebruik maken van Wolfgang in Eindhoven, Breda, Heerlen, Maastricht en Tilburg. Wolfgang is een smartphone-app voor klassieke muziek, die tekst en uitleg biedt bij de opgevoerde werken. Met Wolfgang ervaar je de rijkdom van klassieke muziek als nooit tevoren. Klik hier voor meer informatie.