Betoverende en swingende feestdagen bij philharmonie zuidnederland

De feestdagen zijn er traditiegetrouw om mooie momenten met familie en vrienden te vieren. Met mensen je dierbaar zijn, samen een prachtige ervaring beleving, waar je een mooie herinnering aan overhoudt. Niet voor niets dat we ieder jaar met veel aandacht het programma voor de feestdagen samenstellen. Dit jaar met als overkoepelend thema 'betoverend en swingend'. En natuurlijk is het ook leuk om een mooi cadeau te schenken. Denk dan eens aan onze nieuwe cd of de philharmonie zuidnederland cadeaukaart. 

De mooiste geschenken...
Extra feestelijk worden de feestdagen natuurlijk met cadeaus. Onze nieuwe cd is dan een prachtig geschenk. Deze is bij ieder concert te koop bij onze Vriendenbalie voor slechts € 19. De cd is ook te bestellen via outhere-music.com. Ook is de cd te downloaden via Spotify, Apple Music en Deezer.

Geeft u graag een mooie concertbeleving cadeau deze feestdagen? Dan biedt de Podium Cadeaukaart uitkomst. We hebben een eigen editie van deze geliefde cadeaukaart verkrijgbaar. Perfect om uw familieleden of zakenrelaties te trakteren op een fantastisch concertbezoek aan ons orkest. Meer informatie vindt u op onze aparte Podium Cadeaukaart pagina

Cookies
Wij maken gebruik van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de computer, tablet of telefoon worden opgeslagen. Hiermee zorgen wij er onder andere voor dat onze website goed werkt, kunnen wij de website verder verbeteren en u van gerichte en relevante informatie voorzien.
Meer info