Leading the South

Leiderschap, teamgeest, buiten de lijnen denken, topprestaties leveren. Bij een orkest zijn waarden als innovatie en verbondenheid net zo belangrijk als bij een bedrijf. Omdat het orkest méér wil zijn voor onze regio dan louter een gezelschap dat mooie concerten geeft, wordt jaarlijks het bijzondere en innovatieve programma Leading the South georganiseerd. Hiermee wordt een verbinding gelegd tussen het bedrijfsleven, politiek, kennis en cultuur. 

Leading the South is de naam van het ambitieuze evenement van philharmonie zuidnederland, waarmee het orkest de komende jaren bij wil dragen aan de versteviging van de economische en culturele positie van Zuid-Nederland. Bedrijfsleven, politiek en cultuur ontmoeten elkaar in een exclusief en innovatief ééndaags programma. Inspirerende keynote speakers verzorgen lezingen over onderwerpen die maatschappelijke relevantie hebben, maar óók een link naar de muziek bevatten.

De onderwerpen die worden aangesneden bieden stof tot nadenken, maar ook mogelijkheden. Hoe kan de zakenwereld leren van de muziek, en omgekeerd? Hoe passen we innovatieve oplossingen toe in de maatschappij en het bedrijfsleven? Leading the South is een ultieme manier om kennis te verspreiden en te delen, inspiratie op te doen en te netwerken.

Wil je meer informatie over Leading the South? Neem dan contact met ons op. KLIK HIER.