Klassiek geeft, geef om klassiek

Als liefhebber van klassieke muziek nodigt philharmonie zuidnederland u van harte uit om, juist nu, te geven aan ons orkest. Wij bieden u diverse mogelijkheden om ons orkest te steunen als particulier of als organisatie. Door middel van een Vriendschap of sponsoring gaat u een unieke en waardevolle verbintenis aan met ons orkest, waarvoor wij u bedanken in de vorm van diverse voordelen. Een schenking of nalatenschap behoren tevens tot onze mogelijkheden. Kies een vorm die bij u past zodat we samen met u, de klassieke en symfonische traditie in het Zuiden van Nederland kunnen blijven voortzetten.

Mogelijkheden om te geven

Waardevol voor nu én voor de toekomst

Hoe hoog of laag uw bijdrage ook is, het feit dat u philharmonie zuidnederland financieel steunt is van ongekende waarde voor ons orkest. Met een Vriendschap, gift of nalatenschap gaat u niet alleen een bijzondere verbintenis aan met ons orkest: u draagt bij aan de toekomst van klassieke en symfonische muziek in onze regio.

Bijdragen kan op verschillende manieren. Bekijk bovenstaande mogelijkheden en bepaal welke manier van geven het beste bij u past. Wilt u philharmonie zuidnederland steunen met een éénmalige donatie, dan kunt u uw bijdrage overmaken naar IBAN: NL 30 ABNA 05 22 27 73 14 BIC: ABNANL2A o.v.v. ‘steun philharmonie zuidnederland’. Hierbij profiteert u van alle (fiscale) voordelen van dien, omdat we een culturele ANBI-stichting zijn.

Of scan (met de camera van uw mobiele telefoon) de QR code om via een Tikkie te doneren. U bepaalt zelf het bedrag: Of klik hier voor een donatie via een Tikkie. 

Persoonlijk contact
Wilt u liever eerst persoonlijk contact of meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Maud Douwes

Maud Douwes
Relatiemanager philharmonie zuidnederland
T: 088-1660723 / 06-12401230
E: maud.douwes@philharmoniezuidnederland.nl
 

 
     
   Annemarie Borm

Annemarie Borm
Relatiemanager philharmonie zuidnederland en Vrienden
T: 088-1660743
E: annemarie.borm@philharmoniezuidnederland.nl